L’entitat

L’associació neix amb la idea de recuperar camps abandonats de l’agricultura per auto gestionar-los i poder oferir als socis productes d’horta i derivats, cultivats sense químics i de consum local ‘Km0’. Creiem que no té cap sentit importar fruites i verdures d’altres països amb tot el que això comporta quan podem produir-los a la nostra terra i molt probablement de millor qualitat nutricional.

Volem fomentar el cultiu i consum local de varietats autòctones provinents de cultius d’arreu de Catalunya per tal d’aprofitar el bon establiment d’aquestes amb el nostre clima. Crearem espais on intercanviar coneixements relacionats amb l’agricultura, l’ecologia, derivats de les plantes i el bon menjar, així com tallers per a tothom qui vulgui aprendre’n.

En l’actualitat, el projecte ha pogut començar gràcies a una amable família de Vilanova i la Geltrú que ens ha cedit un camp, on antigament el seu pare (en Josep) ja hi plantava hortalisses en secà. El camp encara es troba en un estat salvatge a causa dels darrers 10 anys d’inactivitat, tot i així, treballem dia a dia per recuperar-lo i tornar-lo a posar en marxa.

Si ets veí de Vilanova i la Geltrú o Cubelles, t’animem a fer-te soci, a menjar sa, i col·laborar amb tots nosaltres!