El nostre sabó està fet sense cap tipus de sulfat, tenim molt en compte els productes químics que podrien ser perjudicials per a la salut i que actualment trobem en molts dels sabons comercials que hi han al mercat. La glicerina que fem servir en aquests sabons prové d’una base vegetal, amb un pH aproximat a 9,5-10,5. En aquest cas, hem volgut combinar el bambú amb l’àrnica. Per què? Ara ho sabrem!

 

El bambú el composa un alt contingut en sílice, un oligoelement que incrementa la producció de colàgen al cos, gràcies a això i junt amb els aminoàcids i minerals que el composen, és un bon aliat contra pells irritades, lligaments, articulacions dèbils i altres afeccions ósses tot estimulant la regeneració de la nostra pell, també es un gran fotoprotector.

L’àrnica es un antiinflamatori i analgèsic, es un remei utilitzat des de fa temps per a cops, blaus i lesions, es un estimulador de la circulació alla on s’aplica, a més, la seva propietat anti-bacteriana ajudarà junt al bambú a mantenir una pell neta. Tot i així em d’anar una mica en compte amb l’àrnica, no s’aconsella aplicar-la sobre ferides obertes.

 

Base glicerina: Aigua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Cocos Nucifera (Coco) Oil, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate.

+Extracte de fulles de bambú (Bambusa Arundinacia)

+Macerat de flors d’àrnica en oli vegetal. (Arnica montana)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.